Rietdekkersbedrijf M.v.d. Wetering

Dé specialist in riet
al drie generaties lang

Maak kennis met Rietdekkersbedrijf M.v.d. Wetering, een familiebedrijf dat al drie generaties lang de kunst van het rietdekken beheerst. Van opa Johannes tot zoon Johan, en nu voortgezet door zijn twee zonen, hebben we onze kennis en ervaring geperfectioneerd.

Onze passie en toewijding is onveranderd gebleven. Met trots brengen we die ervaring, kennis en liefde voor het ambacht naar uw dak, van villa’s tot woonboerderijen.

Rietdekkersbedrijf M.v.d. Wetering adviseert u graag bij het kiezen van het perfecte rieten dak voor uw woning of pand. Ervaar het vakmanschap van een trots familiebedrijf met een rijke traditie in het ambacht van rieten daken.

Of het nu gaat om een nieuw rieten dak, de reparatie en onderhoud of aanvullende diensten zoals het plaatsen van dakramen, mos preventie en het inbouwen van een dakdoorvoer voor een kachel, ventilatie o.i.d., wij bieden kwaliteit en expertise waarop u kunt vertrouwen.

Als lid van ‘De Vakfederatie Rietdekkers’ bieden wij u de garantie van kwaliteit en duurzaamheid van ons product. Gevestigd in Berghem, staan wij klaar om uw dakwensen te vervullen.

Vrijblijvend gesprek?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.