Bestaand rieten dak

Bij Rietdekkersbedrijf M.v.d. Wetering zijn we gespecialiseerd in het vernieuwen van bestaande rieten daken. We begrijpen de unieke uitdagingen en vereisten die hierbij komen kijken. Van het aanvankelijke concept tot de feitelijke installatie, streven we ernaar om prachtige en duurzame rieten daken te creëren voor uiteenlopende panden. Daarnaast bieden we expertise in het integreren van dakramen en het naadloos plaatsen van zonnepanelen op uw vernieuwde dak.

Zonnepanelen

Ook op een bestaand rieten dak kunt u zonnepanelen laten plaatsen. Dit is echter wel wat lastiger dan bij een nieuw dak. De dakconstructie dient namelijk goed te ventileren, zodat er geen vochtophopingen in het dak ontstaan. Het maken van de benodigde uitsparing komt overeen met de uitsparing voor een dakraam.

Dakramen

Als u toch uw dak gaat vernieuwen is het raadzaam om ook over de bestaande of nog niet bestaande dakramen na te gaan denken. Als u nog geen dakramen heeft is het misschien verstandig om ze tegelijk te plaatsen het voordeel hiervan is dat ze in het dak geïntegreerd kunnen en het geeft op uw boven etage meer licht en ruimte. Als u achteraf dakramen plaats zullen de kosten altijd hoger uitvallen omdat er dan allerlei aanpassingen gemaakt moeten worden. Eventueel kunnen wij ook dakkapellen leveren en plaatsen in plaats van dakramen voor ruimte winst binnen. 

Timmerwerk

Wij beschikken over expertise in het vervaardigen en installeren van diverse soorten dakconstructies, waaronder zowel traditionele daken als schroefdaken. Indien uw woning momenteel is voorzien van een traditioneel rieten dak, bieden wij de mogelijkheid om een geheel nieuw dak te construeren dat volledig voldoet aan moderne normen op het gebied van isolatie, vochtregulatie en afvoer van regenwater.

Vrijblijvend gesprek?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze projecten (16)

Bekijk allemaal
Woonboerderij - BeforeWoonboerderij - After

Woonboerderij, Berghem

Villa met zonnepanelen - BeforeVilla met zonnepanelen - After

Villa met zonnepanelen, Bakel

Tuinhuis - BeforeTuinhuis - After

Tuinhuis, Berghem